Glad Back is dé come- back voor 49 + muzikanten, zangers/zangeressen die ooit in een band hebben gespeeld of een kans voor diegenen met voldoende muzikale achtergrond die daar altijd al van gedroomd hebben.

 

Dit is jouw/jullie kans om weer in een band te spelen. Muzikale (zang)ervaring, instrument beheersing, enthousiasme, een goed gehoor en kunnen samenwerken moet je in ieder geval in huis hebben, noten kunnen lezen is niet nodig.

 

Onder begeleiding van Glad Back bandcoaches Thomas Calis en Tudor Rutjes werk je op de woensdag en donderdagochtend in 8 weken tijd naar een optreden toe.

Het zelfgekozen repertoire varieert veelall van singer-songwriter tot stevige blues

en rock nummers.

Werkwijze:

We starten met een vrijblijvende kennismakings-ochtend. Op deze ochtend worden de bands samengesteld a.d.h.v. interesses en muzikaliteit die we via het inschrijfformulier hebben mogen ontvangen. (leden van bestaande bands worden verdeeld over de door ons samengestelde bands. Nieuwe muzikanten krijgen voorrang.)

 

Indeling:

Wij gaan in veel gevallen uit van 4-5  basisbands. Iedere basisband heeft bassist, drummer en een gitarist. Alle andere muzikanten, zangers en zangeressen worden verdeeld over de 4- 5 basisbands.

Tijdens de kennismakingsochtend kun je bij alle bands een kijkje gaan nemen en meedoen. Indien er voldoende aanbod is, is er in overleg plaats voor kleinere formaties. Denk hierbij b.v. aan een zanger/zangeres met begeleiding van piano en gitaar. Maar ook andere combinaties zijn mogelijk

Op het eind van de kennismakingsochtend  maken Thomas en Tudor een definitieve indeling van de bands. Hierop volgen 8 repetities, met coaching in Rozet en sluiten op de 9e keer af met een optreden voor eigen publiek. Bij het optreden mag elke band een aantal van te voren afgesproken nummers laten horen.

 

Wat bieden wij:

Elke band krijgt coaching van Thomas Calis en Tudor Rutjes. De muzieklokalen in Rozet zijn voorzien van drumstellen, een piano/synthesizer, gitaar, basversterkers percussie-instrumenten en een geluidsinstallatie met mengtafel. Neem altijd je eigen gitaar-basgitaar (+kabels) mee. Mocht je het liefst met je eigen microfoon werken dan is dat geen probleem.  

Locatie, tijden en verschillen:L

Kennismakingsochtend in Rozet van 09.30- 12 uur

Locatie Rozet Woensdagochtend

Kortestraat 16   6811 EP Arnhem

Repetities op woensdagochtend

Tijd: 10.00 -11.30 uur kortere repetitietijd /geen koffie

Kennismakingsochtend in Rozet

8 repetities – uitvoering/optreden

Plaats voor 2 bands

1 bandcoach

uitgebreid instrumentarium

mooie repetitieruimtes

Uitvoering/optreden  in Rozet

Prijs € 100,- deelname met Gelrepas is mogelijk

Locatie Rozet Donderdagochtend

Kortestraat 16   6811 EP Arnhem

Repetities op donderdagochtend

Tijd : 09.30-12.00 uur

Kennismakingsochtend in Rozet

8 repetities- uitvoering/optreden

Plaats voor maximaal 5 bands

2 bandcoaches

uitgebreid instrumentarium

mooie repetitieruimtes

Uitvoering/optreden in Rozet

Prijs € 150,- deelname met Gelrepas is mogelijk

Glad Back is een initiatief van Thomas Calis en

Tudor Rutjes i.s.m. Rozet Arnhem.

Mail: gladbackband@gmail.com

ROZET LOGO.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

gladbackband@gmail.com I 06-22868195 - 06-33847356

Glad Back, muziek, bands, coaching, 55+