top of page

Glad Back is dé come- back voor 49 + muzikanten, zangers/zangeressen die ooit in een band hebben gespeeld of een kans voor diegenen met voldoende muzikale achtergrond die daar altijd al van gedroomd hebben.

Dit is jouw/jullie kans om weer in een band te spelen. Muzikale (zang)ervaring, instrument beheersing, enthousiasme, een goed gehoor en kunnen samenwerken moet je in ieder geval in huis hebben, noten kunnen lezen is niet nodig.

 

Onder begeleiding van Glad Back bandcoaches Thomas Calis en Tudor Rutjes werk je op de woensdag en donderdagochtend in 8 weken tijd naar een optreden toe.

Kom je om alleen maar te jamnmen dan ben je aan het verkeerde adres.

Het zelfgekozen(cover) repertoire varieert veelal van singer-songwriter tot stevige blues, pop 

en rock nummers.

Werkwijze:

We starten met een vrijblijvende kennismakings-ochtend. Op deze ochtend worden de bands samengesteld a.d.h.v. interesses en muzikaliteit die we via het inschrijfformulier hebben mogen ontvangen. (leden van bestaande bands worden verdeeld over de door ons samengestelde bands, nieuwe muzikanten krijgen voorrang.)

 

Indeling:

Wij gaan in veel gevallen uit van 4-5  basisbands. Iedere basisband heeft bassist, drummer, gitarist en een lead zanger/zangeres.  Alle andere muzikanten worden verdeeld over de 4- 5 basisbands.

Tijdens de kennismakingsochtend kun je bij alle bands een kijkje gaan nemen en meedoen. Indien er voldoende aanbod is, is er in overleg plaats voor kleinere formaties. Denk hierbij b.v. aan een zanger/zangeres met begeleiding van piano en gitaar. Maar ook andere combinaties zijn mogelijk. Op het eind van de kennismakingsochtend  maken Thomas en Tudor een definitieve indeling van de bands. Hierop volgen 8 repetities, met coaching in Rozet en sluiten op de 9e keer af met een optreden voor eigen publiek.(tijdens corona een videoregistratie zonder publiek) Bij het optreden mag elke band een aantal van te voren afgesproken nummers laten horen.

 

Wat bieden wij:

Elke band krijgt coaching van Thomas Calis en Tudor Rutjes. De muzieklokalen in Rozet zijn voorzien van drumstellen, een piano/synthesizer, gitaar- basversterkers,  percussie-instrumenten en een geluidsinstallatie met mengtafel. Neem altijd je eigen gitaar-basgitaar (+kabels) mee. Er zijn microfoons aanwezig maar het is raadzaam je eigen microfoon

mee te nemen als je die hebt.

Locatie en tijden:

Kennismakingsochtend in Rozet van 09.30- 12 uur

Locatie Rozet Woensdagochtend

Kortestraat 16   6811 EP Arnhem

Repetities op woensdagochtend

Tijd : 09.30-12.00 uur

8 repetities- uitvoering/optreden

Plaats voor 3 bands

koffie-thee pauze

1 bandcoach

uitgebreid instrumentarium

mooie repetitieruimtes

Uitvoering/optreden of video registratie in Rozet

Prijs € 175- deelname met Gelrepas is mogelijk

Locatie Rozet Donderdagochtend

Kortestraat 16   6811 EP Arnhem

Repetities op donderdagochtend

Tijd : 09.30-12.00 uur

8 repetities- uitvoering/optreden

Plaats voor maximaal 5 bands

koffie -thee pauze

2 bandcoaches

uitgebreid instrumentarium

mooie repetitieruimtes

Uitvoering/optreden of video registratie in Rozet

Prijs € 175,- deelname met Gelrepas is mogelijk

Glad Back is een initiatief van Thomas Calis en

Tudor Rutjes i.s.m. Rozet Arnhem.

Mail: gladbackband@gmail.com

ROZET LOGO.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

gladbackband@gmail.com I 06-22868195 - 06-33847356

Glad Back, muziek, bands, coaching, 55+
bottom of page